Unleash




Ahmet : Gitar
Berke : Vokal & Lead Gitar
Doğuş : Bas
Emre : Davul

Unleash (Death Thrash)

Chapter I

Unleash 2006 yazında Aydın / Kuşadası'nda kuruldu. Gruptan geriye kurucu elamanlardan sadece Ahmet Gezer kaldı. Bir suskunluk döneminin ardından bulunduğu şehirde elaman arayan Ahmet'in kendinden başka kimsesi olmadığını anlaması ile İnternet yardımıyla parçalar üretebilen bir grup fikri doğdu. Eleman arayışı için ilan vermesi sonucu ilk olarak Ünsan Özata ile temasa geçildi. Ünsal Unleash'in yanında kendi Grubu ONE MORE LIE'ın kurucu elemanı ve basçısıdır.

Ünsal ile birlikte hazırlanan alt yapıların üzerine gruba vokalist olarak giren Noyanın vokalleri eklenince proje tamamlandı ve yayına hazır hala geldi. Şarkıların kayıtları herkesin kendi evinde oluşturuldu daha sonra Ahmet'e İnternet aracılığı ile yollanan kayıtlar 2 hafta süresince mixlendi. Kısa yazışmalardan sonra grup demonun ücretli olması yerine internetten ücretsiz indirebilmesinin en doğrusu olduğuna kanaat getirdi.

'Unleash - The New Constitution demosu' yayınlandıktan hemen sonra yerli ve yabancı dinleyiciler tarafından yoğun ilgi gördü. İnternetten indirilebilen demo kısa süresi içerisinden 10.000'nin üzerinde kullanıcı tarafından download edildi. Bu süre zarfında Unleash hala bir proje grubu olarak çalışmaktaydı ama bunun değişmesine az kalmıştır..

Chapter II

Kısa süre içerisinde projeyi gerçek bir grup haline çevirme çalışmaları başladı ve ilk olarak şu anki vokal/gitar Berke Aydemir ile anlaşıldı. Berke ile uyum süreci çok kısa bir sürede atlatıldıktan sonra, davullar eski grubundan arkadaşı Burak Sonra teslim edildi. Grubu tamamlamadan çalışmalara başlamak istemeyen 3'lü uzun bir süre istedikleri basçıyı aradı, tesadüfen bir ilan'da tanıştıkları Mert Yıldız ile anlaşıldı ve prova süreci başladı.

Bu süreç içerisinde ' The New Constitution' demosunu yeniden yeni ekiple düzenlenmiş bir halde yayınlandı. Provalardan alınan olumlu sonuçlardan sonra konserlerde başladı. İlk konserini 24 Ağustos 2006'da BARISAROCK festivalinde verdi. Bu konserden sonra Mert Yıldızla yaşanan müzikal ayrılıklar sonucu gruptan ayrıldı.


Chapter III

Grup bir süre basçı arayışına girdikten sonra yeni basçıları Doğuş ile anlaştılar yeni demo ve konserler öncesi gruba yeni bir enerji ve bakış açısı getirdi. Çok kısa süre sonra 2.Konser Befrock 6 Metal Fest'e sahne alan grup yeni demo 'Wake'inde çalışmalarına başladı.Wake Demosunun çalışmaları sırasında grup içi problemlerden dolayı davulcuları Burak ile bir anlaşmazlığa düştüler bu bir ayrılıkla sonuçlandı.Yeni demonun kayıtları yeni davulcuları Emre ile birlikte devam etmekte.

http://www.unleashband.com/
http://www.myspace.com/unleashtr

0 yorum:

    .kafasına göre takılan bir kamyon insanız.

    .